how to build your own website for free


Informatie

Mobirise

4de
Blankenbergs
Bierfestival

Voor de vierde keer organiseren we een bierfestival met breed gamma aan bieren om te proeven in een aangename omgeving.

Info

Kostprijs
De inkom is volledig gratis. Als je iets wil drinken dan kan dit door jetons te kopen. Er is ook een kaas stand ten voordele van goed doel, namelijk voor onderzoek naar de ziekte van Duchènne.
Voor de verschillende bieren wordt er gewerkt met proefglazen.
- 1 glas (proefglas van 15cl) kost 2 jetons = €3,00
- 1 proevertje kost 1 jeton = €1,50
Enkel glazen van onze bierproefclub worden toegelaten. Heb je nog een glas van vorig jaar. Dan kan je deze opnieuw gebruiken. Als je jou glas niet wil houden dan krijg je er bij inleveren €2,00 voor terug en wordt er dus €1,00 huurgeld gevraagd.

Openingsuren
Van 11u tot 22u.


Locatie
- Adres
Kerkstraat 66 8370 Blankenberge

Bereikbaarheid
 - Openbaar vervoer         
> Tram: Rij tot in Blankenberge tot halte "Station", loop het Leopold-III plein (stationsplein) over richting Brasserie Terminus, een zaak die ook over een ruim gamma verschillende bieren beshikt en loop de kerkstraat in richting dijk. Halfweg heeft u op uw rechterkant zaal Forum bereikt.
> Bus: Rij tot in Blankenberge tot halte "Station", loop het Leopold-III plein (stationsplein) over en loop de kerkstraat in richting dijk. Halfweg heeft u op uw rechterkant zaal Forum bereikt.
> Trein: Rij tot in eindstation Blankenberge, opgelet de trein splits in het station van Brugge. Neem daarom plaats in de laatste 6 rijtuigen.
- Privé vervoer:
> Auto: Er is een betaalparking aan het station. Loop het Leopold-III plein (stationsplein) over richting Brasserie Terminus, een zaak die ook over een ruim gamma verschillende bieren beshikt en loop de kerkstraat in richting dijk. Halfweg heeft u op uw rechterkant zaal Forum bereikt.

Toegangkelijkheid

De zaal is toegankelijk voor zowel rolstoelgebruikers als voor kinderwagens. Daarnaast is er een toilet voorzien voor rolstoelgebruikers. Het sanitair is echter niet voorzien van een verluier- en/of borstvoedingsruimte.


Mobirise
Adres

vzw 't Scarphoutertje BPC
J. Soetestraat 47
8370 Blankenberge